«ШПАГАТ ДЛЯ МЕРА» ВІД ПРОЕКТУ «ЗАПОВІТ»

«ШПАГАТ ДЛЯ МЕРА» ВІД ПРОЕКТУ «ЗАПОВІТ»
14.06.2013



vasyaНа сайті проекту «Заповіт» з’явився ще один цікавий матеріал. На цей раз про ремонт ліфтів в Хмільнику. Пропонуємо вам його для ознайомлення, отже


ШПАГАТ ДЛЯ МЕРА


Задаю собі питання: " А для чого депутатам позачергова сесія, коли 27 червня, тобто через два тижні, має відбутись чергова, на якій і можна розглянути питання про відміну положення?" Поміркувавши, даю собі відповідь - депутати хотять посадити Грушка на шпагат.


Шпагат для Василя Пилиповича в тому, що під однією ногою знаходяться небажання зайвий раз бачити обличчя ненависних депутатів та небезпека, що вони візьмуть, та ще якусь пакость на позачерговій сесії вчворять. Тут же ж небажання відмовлятися від людських грошей у вигляді благодійної допомоги в розмірі більше 300 тис грн. А головне під цією ногою те, що після відміни положення необхідно відразу ж перераховувати з бюджету кошти ТОВ "Інвар-Вінн" в розмірі більше 650 тис. грн., а як це зробити, коли комісія прозвітувала про чисельні порушення у цій справі і довела, що ця сума мала б бути не декількасот тисяч гривень меншою?
Тут Грушко, звісно ж, може включити дурника, зробити вигляд, що він у цю справу не вникав і у всьому винен Прокопович і Пятківський, якого він і так вже хоче звільнити. А для когось це таки кримінал, саджали і за менші суми.
Під іншою ногою у Василя Пилиповича люди, що вже більше півроку змушені ходити на 9 поверх пішки. Там є і хворі, і інваліди, і пенсіонери, і працівники швидкої допомоги, що приїздять на виклик. Такі ремонти у інших містах виконуються максимум за місяць, а не сім, як у Хмільнику. Грушко, мабуть, думав: "Втомляться - швидше гроші здадуть!" Це положення вже могло б бути відмінене, якби наш міський голова знав, що таке регуляторний акт.
Що робитиме Василь Пилипович в цій ситуації я не знаю. Або скликати таку непотрібну йому позачергову сесію, або пояснити людям, чому вони змушені зайвих два тижні ходити пішки без ліфтів, більшість з яких вже відремонтована і може бути запущена вже сьогодні.
Шпагат серйозний, і хочеться зауважити на загрозі, якій в такому випадку підпадає простір між ногами. І нагадати всім, де знаходилась смерть Кашея, і чим закінчилась казочка.