ШУКАЄМО ХМІЛЬНИЦЬКУ РОДИНУ ДЛЯ ДОБРОВОЛЬЦЯ КОРПУСУ МИРУ США

ШУКАЄМО ХМІЛЬНИЦЬКУ РОДИНУ ДЛЯ ДОБРОВОЛЬЦЯ КОРПУСУ МИРУ США
13.09.2015
завантаженняГромадська організація «ПРАВО» шукає хмільницьку родину, яка зможе прийняти в себе добровольця Корпусу Миру Сполучених штатів Америки.

Раніше в Хмільнику вже проходив службу представник Корпусу Миру, який зарекомендував себе з найкращої сторони.

Але термін його служби закінчився і громадська організація «ПРАВО» має намір запросити ще одного добровольця Корпусу Миру США – наразі готується заявки для подачі до Корпусу.

Особливість подачі заявки полягає в тому, що організація, яка має намір прийняти добровольця, має знайти українську родину, в якій американський гість проживатиме перші 6 місяців своєї служби.

То ж звертаємося до хмільничан, які мають можливість та бажання запросити до себе в родину добровольця з Америки, з проханням відгукнутися.

Контакти:

Віталій – 067 425 84 95.

Деталі перебування добровольця Корпусу Миру США в українській родині можна буде отримати телефоном або при особистій зустрічі.

Для довідки:

Корпус Миру США в Україні було засновано у 1992 році, коли український Президент Леонід Кравчук та американський Президент Джордж Буш підписали двосторонню угоду про започаткування Корпусу Миру США в Україні.

Відтоді Корпус Миру співпрацював з багатьма прогресивними організаціями. Американські добровольці живуть і працюють пліч-о-пліч з українцями протягом двох років, обмінюючись досвідом та започатковуючи стосунки, які часто триватимуть усе життя.

ЦІЛІ

  • допомагати громадянам України шляхом надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації

  • сприяти кращому розумінню американців українцями

  • сприяти кращому розумінню українців з боку американців


Більше про Корпус Миру США можна дізнатися ТУТ.