ТО СКІЛЬКИ Ж КОШТУЄ ПРОЇЗД ДЛЯ ДІТЕЙ В МАРШРУТКАХ ХМІЛЬНИКА? (!!!ОНОВЛЕНО!!!)

ТО СКІЛЬКИ Ж КОШТУЄ ПРОЇЗД ДЛЯ ДІТЕЙ В МАРШРУТКАХ ХМІЛЬНИКА? (!!!ОНОВЛЕНО!!!)
06.11.2014
imagesНа сторінках Громадського форуму Хмільниччини було розміщено матеріал про те, що водії хмільницький маршруток вимагають в дітей сплачувати повну вартість проїзду, не зважаючи на те, що рішенням виконкому встановлена вартість в 1 гривню.

Зважаючи на ситуацію що склалася, голова громадської ради при виконкомі міської ради звернувся з відповідним зверненням до прокуратури.

Після цього прокурором було внесено відповідне подання на ім’я міського голови про усунення порушень.

Нещодавно було отримано відповідь від прокурора, в якій зазначається, що посадовцями міської ради було проведено перевірку і фактів обмеження часу проїзду дітей за 1 гривню не виявлено.

Виявляється, що все було законно і жодних порушень не має…

Scan

Зважаючи на таку позицію посадовців міської ради, просимо всіх читачів Громадського форуму Хмільниччини повідомляти про факти вимагання водіями маршруток сплачувати повну вартість проїзду дітей в дні шкільних занять. Нагадуємо, що, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, проїзд дітей до 14 років у дні шкільних занять складає 1 гривню.

Після розміщення матеріалу оперативно відгукнувся один з читачів Громадського форуму Хмільниччини, який надіслав на електронну пошту фото, яке було зроблено сьогодні в одній з маршруток Хмільника.

фото маршрутки 2фото маршрутки

В цьому оголошенні йдеться про якісь «договорняки» з перевізниками, наслідком чого стало незрозуміле і незаконне підвищення цін на проїзд для дітей.

ПРОСИМО ЗВЕРНУТИ НА ЦЕЙ ФАКТ ПРАЦІВНИКІВ МІСЬКОЇ РАДИ, ЯКІ ВІДЗВІТУВАЛИ ДЛЯ ГАЛОЧКИ ДО ПРОКУРАТУРИ, ЩО ПОРУШЕНЬ НЕМАЄ.

ТАКОЖ ПРОСИМО ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА ЦЕ ОГОЛОШЕННЯ ПАНА ДЯДИКА Г.О. – провідного спеціаліста сектору прогнозування та інвестицій управління економічного розвитку та євроінтеграції міської ради.