СТАРОСТИ ГРОМАДИ НАВЧАЛИСЯ ВИКОРИСТОВУВАТИ Google-СЕРВІСИ В СВОЇЙ РОБОТІ

СТАРОСТИ ГРОМАДИ НАВЧАЛИСЯ ВИКОРИСТОВУВАТИ Google-СЕРВІСИ В СВОЇЙ РОБОТІ
23.12.2021
Сьогодні відбулося навчання для старост громади щодо використання Google-сервісів в своїй роботі. Навчання провів експерт громадської організації «ПРАВО» Тарас Носальський.

Під час навчання старости ознайомилися з сервісами, отримали практичні поради щодо їх використання, а також мали можливість попрактикуватися в застосуванні цих сервісів на практиці.



Також старостам було презентовано портал старост Хмільницької громади, який був створений в рамках проєкту «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмiльницькiй громаді». Портал представляє собою зібрані в одному місці документи та сервіси, які є помічними в роботі старости: законодавство, місцеві нормативно-правові акти, а також сервіси Мін’юсту, електронної демократії тощо.

Після цього старости отримали практичні рекомендації щодо роботи в соціальних мережах, зокрема вони стосувалися розпізнавання фейків та підготовки інформаційних матеріалів.



Варто зазначити, що в рамках реалізації проєкту «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмiльницькiй громаді», для старост Хмільницької громади було закуплено планшети.

Проєкт «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмiльницькiй громаді» виконувався громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою міською радою, Центром аналізу місцевої політики та Хмільницьким бюро правової допомоги у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Детальніше про проєкт читайте за посиланнямhttps://cutt.ly/GjWxA5C