СТВОРЕННЯ В ХМІЛЬНИКУ ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА – ПІД ЗАГРОЗОЮ!

СТВОРЕННЯ В ХМІЛЬНИКУ ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА – ПІД ЗАГРОЗОЮ!
10.02.2013
vosklicatelniy_znakСтворення в Хмільнику Консультативного центру розвитку підприємництва може виявитися лише гарною декларацією теперішньої міської влади…

На наступному пленарному засідання сесії міської рами мають намір затвердити Положення про проведення конкурсу на створення Консультативного центру розвитку підприємництва в місті Хмільнику.

Саме Положення містить норми, які не в змозі будуть виконати місцеві організації для того, щоб взяти участь в конкурсі.

Так, участь в конкурсі зможуть взяти лише ті «…громадські організації, у яких протягом календарного року (з 01.01.2012 року по 31.12.2012 року) штатна чисельність працюючих становила більше трьох осіб з вищою освітою за економічним та/або юридичним напрямками». На думку експертів громадської організації «ПРАВО» таку вимогу не в змозі буде виконати жодна з громадських організацій. які діють на території міста.

Також для участі в конкурсі організації будуть змушенні підтвердити, що «мають у власності комп’ютерну техніку із ліцензійним програмним забезпеченням».

Також Проект Положення містить норму, що «у разі допуску до конкурсного відбору лише 1 учасника, конкурс вважається таким, що не відбувся».

На практиці все може відбутися наступним чином: оголошується конкурс, в якому зазначаються завищенні вимоги до учасників… Якщо бодай одна з організацій відповідатиме всім критеріям, то конкурс все одно визнають таким, що не відбувся…