Світ побачила «Біблія для ОСНів»

Світ побачила «Біблія для ОСНів»
22.02.2012
Ми раді представити Вам трете видання довгоочікуваної брошури, яку вже охрестили "Біблією для ОСНівця": “Створення, організація діяльності та ліквідація органів самоорганізації населення в місті Одесі. Збірник нормативних актів та методичних рекомендацій” (3-тє видання, доповнене та змінене). І хоча в назві присутнє посилання на місто Одесу, ми переконанні, що ця брошура буде корисна і представникам органів самоорганізації населення (тобто вуличних та будинкових комітетів) нашого міста.
Брошура вийшла під редакцією:

- директора Програмами «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного фонду «Відродження», докторанта кафедри права і законотворчого процесу ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидата юридичних наук ОРЛОВСЬКОГО Олексія Сергійовича;

- в.о. голови ВГО «Асоціація сприяння само-організації населення», директор Одеського суспільного інституту соціальних технологій, доцента кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидата політичних наук КРУПНИКА Андрія Семеновича.

 

Брошура у доданому файлі. Насолоджуйтесь!