Світ побачила збірка, присвячена темі громадського контролю в сфері благоустрою…

Світ побачила збірка, присвячена темі громадського контролю в сфері благоустрою…
01.08.2011
27 липня, в залі засідань Хмільницької РДА, під час завершальної прес-конференції, в рамках спільного проекту громадської організації «ПРАВО» та Хмільницької райдержадміністрації «Перспективи розвитку громадського контролю в сфері благоустрою населених пунктів в Хмільницькому районі». було презентовано збірку, присвячену розвитку громадського контролю в сфері благоустрою. Збірка стала своєрідним підсумком реалізації проекту.

Участь в заході взяли представники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники громадських організацій та організацій політичних партій, активна громадськість, а також представники засобів масової інформації.


З самою збіркою, вірніше – з її електронним варіантом, можна ознайомитися в додатках.


Нагадуємо, що завершальна прес-конференція відбудеться в рамках спільного проекту громадської організації «ПРАВО» та Хмільницької РДА, яка відбудеться в залі засідань Хмільницької РДА «Перспективи розвитку громадського контролю в сфері благоустрою населених пунктів в Хмільницькому районі»., що реалізовувався за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»…


Доатки: zbirka_blagoustriy_Khmilnyk ( 808 Kb )