СИН ЕКС-ГУБЕРНАТОРА ВІННИЧЧИНИ ВОЛОДІЄ 50 НОМЕРАМИ В САНАТОРІЇ «ПОДІЛЛЯ»

СИН ЕКС-ГУБЕРНАТОРА ВІННИЧЧИНИ ВОЛОДІЄ 50 НОМЕРАМИ В САНАТОРІЇ «ПОДІЛЛЯ»
06.08.2014
завантаженняЧерговий скандал розоряється навколо санаторію «Поділля», що в місті Хмільнику. Журналісти RІА мають списки з прізвищами тих, хто є власниками номерів у санаторії «Поділля». Надали їх редакції, начебто, представники місцевої Самооборони, які вимагають відновлення розслідування у справі приватизації санаторію.

Про це йдеться в матеріалі, який розмістило інтернет-видання «20 хвилин».

Загалом у списку власників – 110 осіб. Усі вони мають свою частку у власності оздоровниці. Хтось придбав кімнату, хтось дві-три, а дехто – понад 50. Понад 50 номерів записано на прізвище Джига Микола Миколайович. Це син народного депутата, колишнього губернатора області. Майже 20 номерів викупило сімейство Реп’яхів. Більшість з них записана на сина директора санаторію – Олександра Реп’яха. Пастух Григорій Макарович має п’ять номерів (Пастух Валерій Григорович – керівник УБОЗ обласної міліції).

thumb_19917_news_m

Як відбувався сам процес купівлі-продажу, пояснив директор санаторію Анатолій Реп’ях.

Продавали тільки номери, - стверджує пан Реп’ях. – Вся інша частина будівлі залишилася у власності санаторію. Бажаючі вносили гроші. Далі вони ж за свої кошти здійснювали ремонт придбаного номера, умебльовували його. Ми ж ремонтували тільки коридори, холи, сходи, вестибюлі. Тепер з новими власниками будуємо стосунки на договірних умовах, простіше кажучи, орендуємо у них номери і сплачуємо власнику кошти.

В матеріалі, який розміщено на сайті «20 хвилин» є ще багато цікавих моментів. Кому цікаво – більше інформації можна знайти ТУТ.