Таксистам заборонять стоянку біля пам’ятника воїнам-афганцям

Таксистам заборонять стоянку біля пам’ятника воїнам-афганцям
17.05.2012
Таку ініціативу начальника КП «Хмільниккомунсервіс» було підтримано координаційною радою з питань безпеки дорожнього руху, засідання якої відбулося 19 квітня. Відповідно до протоколу засідання координаційної ради пан Стаднік зазначив: «Щоранку на площі біля монументу воїнам – афганцям на розі Площі Перемоги та вул. Шевченка спостерігається накопичення сміття, пластикових стаканчиків та недопалків, які потрапляють і на саму зелену зону біля монументу. За спостереженням це відбувається внаслідок постійного перебування на площі транспортних засобів, в тому числі і стоянки таксі. Така ситуація створює непривабливий вигляд території, а підприємство несе затрати на її щоденне прибирання».

Заслухавши вищезазначену інформацію координаційна рада з питань безпеки дорожнього руху вирішила доручити КП «Хмільниккомунсервіс» встановити біля вказаного місця дорожній знак 3.35 «Стоянку заборонено».

Також під час засідання координаційної ради було прийняте рішення про заборону руху транспортних засобів по вулиці К. Маркса, вага яких перевищує 8 тон, а також встановлення дорожніх знаків на транспортній розв’язці на розі вулиць І. Богуна та К. Маркса.

Вказані рішення координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху потребують затвердження окремим рішенням виконкому. Таке рішення мають намір винести на найближче засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради:

http://hmilnyk.osp-ua.info/userfiles/file/2012/28042012/7.doc