ТРИ КАРДІОГРАФИ ВЖЕ ДОСТАВЛЕНО ДО СІЛЬСЬКИХ АМБУЛАТОРІЙ

ТРИ КАРДІОГРАФИ ВЖЕ ДОСТАВЛЕНО ДО СІЛЬСЬКИХ АМБУЛАТОРІЙ
19.06.2022
Три кардіографи, які було придбано за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», доставлено в сільські амбулаторії сіл Великий Митник, Порик та Кожухів.

Минулого тижня міський голова Микола Юрчишин, директорка Хмільницького центру первинної медико санітарної допомоги Лариса Дубова та депутатка міської ради, експертка громадської організації «ПРАВО» Олена Черній привезли подарунки до сільських медичних закладів громади.



7 кардіографів отримала Хмільницька громада, завдяки участі в грантовій програмі «Гуманітарна солідарність», що реалізується Міжнародним фондом «Відродження» у партнерстві та за фінансової підтримки CARE Deutschland.

Участь в цій програмі стала можливою завдяки партнерству між громадською організацією «ПРАВО», відділом інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради та Хмільницьким центром первинної медико-санітарної допомоги.



9 червня 2022 року зазначене обладнання, а саме – 7 кардіографів ЮКАРД 10 6/12-канальних, було доставлено до Комунального некомерційного підприємства «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги». Загальна вартість обладнання складає 353 500 гривень.



Нове медобладнання отримають 7 сільських амбулаторій Хмільницької громади. Це забезпечить доступ сільського населення до своєчасної діагностики відхилень у роботі серця, і найголовніше, дасть шанс на життя багатьом мешканцям нашої громади.

Нагадуємо, що ініціатива реалізовується за підтримки Міжнародний Фонд «Відродження» та CARE Deutcshland в рамках грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».