«...ЦЕ ГНИЛА ПОЗИЦІЯ КЕРІВНИКІВ…» - зазначив депутат міської ради

«...ЦЕ ГНИЛА ПОЗИЦІЯ КЕРІВНИКІВ…» - зазначив депутат міської ради
26.12.2014
Новый рисунок (1)Так охарактеризував діяльність керівництва міста депутат міської ради Володимир Мельничук під час пленарного засідання.

Причиною цього, стала незрозуміла позиція міського голови та заступників щодо реагування на критичні зауваження депутатів. На думку багатьох міських обранців керівництвом міста практикується введення в оману окремих громадян та постійне маніпулювання щодо справжньої суті пропозицій депутатів.

«Таке враження, що ні голова, ні заступники не розуміють своєї ролі. Ваша роль – організувати чітку роботу, стояти на стражі закону і інтересів громадян. Все. А ви – навпаки робите, – начебто ми тут ні при чому. Це дуже негарна позиція. Я скажу по вуличному: це гнила позиція керівників», – зазначив Володимир Мельничук.

Позицію пана Мельничука підтримали й інші депутати, зокрема пані Тетяна Карпенко, яка розповіла про тиск на неї, як депутата, з боку окремих громадян, яких ввели в оману через безкомпромісну позицію пані Тетяни. Зокрема вона розповіла, що до неї приїжджав «на розборки» громадянин, який був переконаний, що саме через пані Тетяну він не отримав земельної ділянки. Проте сказати, хто саме йому це розповів громадянин відмовився.

В результаті депутати затвердили рішення, яким вказали секретарю ради на незадовільну роботу щодо виконання критичних зауважень депутатів, а також зобов’язали більш відповідально ставитися до своїх обов’язків.