ЦВК ЗАРЕЄСТРУВАЛА ЩЕ ОДНОГО КАНДИДАТА ПО 13 ОКРУГУ

ЦВК ЗАРЕЄСТРУВАЛА ЩЕ ОДНОГО КАНДИДАТА ПО 13 ОКРУГУ
29.09.2014
завантаженняЦентральна виборча комісія зареєструвала ще одного кандидата в депутати по 13 округу, до складу якого входить Хмільник та Хмільницький район. Ним став Прохоров Сергій Валерійович.

Пана Прохорова висунула Радикальна Партія Олега Ляшка.

Сергій Прохоров народився 29 вересня 1974 року в місті Вінниці, освіта вища, начальник відділу реєстрації та видачі дозвільних документів, інспекція Держархбудконтролю, член Радикальної Партії Олега Ляшка.

Пропонуємо для ознайомлення передвиборну програму кандидата:

Предвиборна програма кандидата


у народні депутати України в одномандатному


виборчому окрузі №13 від Радикальної партії Олега Ляшка


Прохорова Сергія Валерійовича


Сьогодні, як ніколи кожному українцю потрібні стабільність, мир та спокій.

Моя мета, як кандидата у народні депутати та політика полягає в наступному – забезпечити гідне та безпечне життя громадянина, створення можливостей кожному – реалізувати себе у своїй країні.

Обороноздатність країни

Найкращі зразки та новинки української зброї та техніки повинні бути на озброєнні української армії. Реформування Збройних Сил України повинно торкнутися продажного генералітету та вищого керівництва, які заплямували себе спіпрацею з ворогом. Основою формування українського війська мають стати командири добровільних загонів, які героїчною та жертовно боротьбою з агресором довели свою професійну здатність виконувати надважливі завдання державної ваги.

Освіта і наука

Українська освіта має вийти на новий європейський рівень завдяки впровадженню іноваційних, нестандартних підходів у навчальному процесі. Кожен вчитель і викладач повинен отримувати гідну цього звання заробітну плату.

Збільшення фінансування наукових програм, лабораторій та центрів за різноманітними напрямками наукової діяльності.

Охорона здоров’я

Пріоритетом вважаю знищення корупційних схем в закладах медицини, особливо в фармацевтичній галузі. На законодавчому рівні домагатимусь скасування існуючих обмежень на виробництво і ввезення життєвонеобхідних ліків для важкохворих людей. Впливатиму на підготвку законопроектів щодо запровадження страхової медицини. Наразі, основним завданням медицини вважаю отримання найбіднішими прошарками населення медичних послуг без обмежень.

Культура та духовність

Потрібно постійно культивувати шанобливе ставлення підростаючого покоління до людей похилого віку та тварин, необхідно зменшити наплив сцен насильства і крові на телебаченні.

Всебічно підтримуватиму створення потужної української кіноіндустрії з важливим пропагандистським ухилом та потужної української естради де головну консолідуючу роль відіграватиме жива фольклорна пісенна творчість. Поглиблюватиму зміни у законодавсті щодо українського книговидавництва.

Екологія та природокористування

Впровадуватиму комплексну програму пошуку, впровадження та використання екологічно безпечних та доступних для кожного українця альтернативних джерел енергії. Розвиватиму природоохоронну діяльність. Українські чорноземи, ліси, луки, ставки та різні водоймища мають бути у загальному користуванні населення без будь-яких обмежень. Озеленення, охорона та висадка нових насаджень є пріоритетними у моїй діяльності.

Спорт і молодіжна політика

Значну увагу приділятиму розвиткові спорту, спортивних шкіл, клубів та налагодженню спортивної інфраструктури у вигляді побудови спортивних майданчиків, стадіонів, залів.

Домагатимусь належного фінансування спортивної галузі, проведення фізкультурно-оздоровчої роботи та розробки комплексу заходів для реального функціонування молодіжного туризму. Бажаю створення необхідних умов для організації фізкультурно-масової та спортивної роботи, особливо в сільських місцевостях, задля досягнення високих результатів спортсменів на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Пропагуватиму здоровий спосіб життя. Підтримаю спортсменів з обмеженими фізичними можливостями.