У ДЕЯКИХ РІШЕННЯХ МІСЬКРАДИ НА ПАПЕРІ ЗАПИСАНО ТЕ, ЩО НА СЕСІЇ НАВІТЬ НЕ ЗГАДУВАЛОСЯ

У ДЕЯКИХ РІШЕННЯХ МІСЬКРАДИ НА ПАПЕРІ ЗАПИСАНО ТЕ, ЩО НА СЕСІЇ НАВІТЬ НЕ ЗГАДУВАЛОСЯ
16.08.2013



Новый рисунокПро це заявила депутат Хмільницької міської ради пані Тетяна Карпенко під час прес-конференції, яка відбулася у місті Вінниці.


Окрім пані Карпенко участь в прес-конференції взяв депутат міськради Володимир Шеремета та представники правоохоронних органів.


Причиною проведення такого заходу стала ситуація, яка склалася в місті Хмільнику в сфері управління земельними ресурсами громади. Як відомо, депутатською комісією були виявлення численні факти підробки рішень хмільницької міської ради, якими передавалися земельні ділянки у власність та під забудову.


Позиція ж міських очільників, зокрема міського голови Василя Грушка, зводилася до того, що це всього на вського незначні порушення і опечатки.


Але іншу позицію зайняла прокуратура, працівники якої виявили факти підробки рішень міської ради щодо виділення 7 земельних ділянок. Наслідком цього стало те, що Хмільницьким міжрайонним прокурором було внесено відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Проведення слідства доручено Хмільницькому РВ УМВС України у Вінницькій області.


Під час прес-конференції представники правоохоронних органів повідомили, що перевіряють - хто із чиновників причетний до підроблення рішень міської ради, де йдеться про виділення земельних ділянок у місті-курорті Хмільнику під приватну забудову. Також вони пообіцяли повідомити громадськість про результати розслідування вже за 10 днів.


Як все відбувалося пропонуємо дізнатися, переглянувши відео з прес-конференції.