У Хмільнику відбулись конкурси перевізників

У Хмільнику відбулись конкурси перевізників
18.12.2010
14 грудня 2010 року відбувся конкурс на регулярні перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №2,3 та 5 у місті Хмільнику. Такий же конкурс на маршрут №1 та пакети маршрутів 1+4 і 1+6 пройшов 30 листопада цього року. На, так званий, пільговий маршрут №1а конкурс відбувся 8 грудня 2010.

Конкурси проходили відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» та рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 21.10.2010 року №558 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів та умов організації та проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Хмільнику».

Завдяки прогресивній бальній системі оцінювання пропозицій перевізників, що відображена у вищезгаданій Постанові КМУ, конкурси перевізників пройшли швидко, конструктивно та, найголовніше, прозоро. На засіданнях конкурсного комітету, у ході яких і проходив конкурс, перевізники мали можливість обґрунтувати свої конкурсні пропозиції, почути за якими критеріями вони отримали ті чи інші бали, при використанні бальної системи оцінювання.

Особлива увага на конкурсах приділялась відповідності запропонованих перевізниками транспортних засобів вимогам безпеки, про що свідчить присутність на всіх конкурсах начальника ВДІ по обслуговуванню адміністративної території Хмільницького району та АТІ Остапчука С.П. та провідного спеціаліста відділу державного контролю територіального управління Головавтоінспекції Андрощука Л.В.

З переможцями конкурсів будуть укладені договори на здійснення перевезення пасажирів з 1 січня 2011 року терміном на 5 років.

Управління економічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Джерло: Офіційний сайт м.Хмільника