У Хмільнику затримали наркоторговця

У Хмільнику затримали наркоторговця
20.03.2014
znakПрацівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Хмільницького міськвідділу міліції задокументували 7 фактів злочинної діяльності 27-річного мешканця Хмельницької області, який з корисливих мотивів розповсюджував наркотичні засоби, - повідомляє ЦЗГ УМВС у Вінницькій області.

Близько шести місяців працівники міліції займались розробкою оперативної інформації. Попередньо правоохоронці встановили, що зловмисник, який сам вживав наркотики, постачав канабіс невеликими партіями та збував наркотичний засіб на території міста. Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні чоловіка було вилучено декілька пристроїв для куріння та марихуана.

За даним фактом працівниками слідчого відділення відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Наразі зловмисник затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Хмільницького міськвідділу міліції.

Джерело: Офіційний веб-сайт УМВС у Вінницькій області