У Хмільницькій громаді збирають підписи до петиції. Долучайтесь.

У Хмільницькій громаді збирають підписи до петиції. Долучайтесь.
25.10.2024

Електронні петиції – це потужний інструмент громадської участі, який дозволяє мешканцям висловлювати свої думки та впливати на прийняття рішень місцевою владою. 

У Хмільницькій громаді цей механізм покликаний допомагати громадянам ініціювати дискусії та пропонувати зміни, які покращать умови проживання та сприятимуть сталому розвитку міста.

Одна з актуальних петицій, до якої зараз збираються підписи, – це ініціатива щодо впровадження велосипедної дорожньої інфраструктури в місті Хмільник. Місцеві мешканці стурбовані відсутністю безпечних умов для руху велосипедистів, що не лише обмежує можливість їх пересування, а й створює небезпеку для пішоходів, оскільки частина велосипедистів рухаються тротуарами.

 

 

Зважаючи на обмеження фінансування під час воєнного стану, жителі пропонують використовувати дорожню розмітку існуючих доріг для створення велосипедних смуг. Вони звертають увагу на достатню ширину деяких міських вулиць, яка дозволяє організувати велосипедну інфраструктуру відповідно до норм ДБН В.2.3-5:2018. 

Це не просто підвищить безпеку для велосипедистів, а й сприятиме популяризації екологічного транспорту та покращенню екологічної ситуації в місті.

Долучитися до підтримки цієї ініціативи та підписати петицію можна перейшовши за посиланням 👉 Створення велоінфраструктури шляхом організації дорожньої розмітки

ВАЖЛИВЕ ЗАУВАЖЕННЯ!

Щоб підписати петицію потрібно зареєструватись на сайті. Зазвичай зареєструватись можна без проблем, але інколи зареєструватись не виходить, проте це не проблема.

Якщо ви потрапили в ситуацію, що зареєструватись не виходить, або ви не знаєте як, ви можете звернутись по допомогу в ресурсний центр “Мурашник” і вам там допоможуть.

тел.: +380 93 811 9751

 

Ваш голос має значення і може стати ключовим у впровадженні таких необхідних змін. Не залишайтеся байдужими, підтримайте розвиток велосипедної інфраструктури у своєму місті!

Цей матеріал опубліковано в рамках проєкту «Мурашник Hub»: громадська активність для змін», що реалізується громадською організацією “ПРАВО”  за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.