У Вінниці говоритимуть про медичну реформу

У Вінниці говоритимуть про медичну реформу
10.06.2012
Громадськість має намір здійснювати моніторинг проведення медичної реформи на Вінниччині. Саме тому громадська організація «Надія» ініціює проведення круглого столу «Громадський моніторинг реформи охорони здоров’я в частині врахування прав і потреб пацієнтів з інвалідністю».

Мета круглого столу – інформування представників усіх зацікавлених груп, які зазнають впливу реформ охорони здоров’я, з огляду на доступ осіб з розумовою відсталістю до державної соціальної допомоги та гарантованих соціальних і реабілітаційних послуг, отримання сприяння у проведенні моніторингу реформ охорони здоров’я у Вінницькому регіоні, вивчення думок щодо процедур, методів, інструментів моніторингу.

Під час круглого столу планується обговорити наступні питання:

  1. Вплив реформи охорони здоров’я у Вінницькій області на становище пацієнтів з інвалідністю.

  2. Взаємодія лікаря та пацієнта в нових умовах: погляд лікаря

  3. Міжнародні стандарти дотримання прав інвалідів.

  4. Обговорення плану громадського моніторингу та пропозиції щодо його вдосконалення.


Захід відбудеться 12 червня 2012 року о 13.00 у конференц-залі готелю «Поділля».

Початок реєстрації о 12.30

Контактна інформація за тел. (0432) 52-64-65 (Людмила Данелян)

Цей захід реалізується ВМГО «Надія» в межах спільної ініціативи Pact Inc., Міжнародного фонду «Відродження» та Фонду Східна Європа в рамках проекту «Моніторинг експерименту із впровадження Закону України про порядок реформування системи охорони здоров'я у Вінницький, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві».