Увага! Загальна мобілізація!

Увага! Загальна мобілізація!
13.05.2009
Вставай! Дій! Влада буде сидіти! Саме такі гасла пропагував новий Всеукраїнський громадський рух, що завітав до нас у місто в перший робочий день після святкування Дня Перемоги. Рух сказати це звичайно перебільшення, оскільки приїхало 7 чоловік разом з технічним персоналом. Наперед скажу Хмільничани не надто зацікавились старою-новою ідеєю, заїждженою як світ, накшталк, оголошення про загальну мобілізацію громадян України тощо. Такі «рухи» зазвичай виростають як гриби після дощу й саме перед черговими чи, що стало зараз майже традицією, позачерговими виборами. Поїздять по країні, таким чином піднявши людей, стануть партією, і, як результат, місце під сонцем себто у «верховній зраді». А що запитаєте ви? Усьо! Кануть «в небытие», бо народ уже не потрібен. Справу зроблено.
Основні лозунки Народної Армії Спасіння, як себе назвав «новий рупор українців» – «Їхня влада – це постійні помилки, промахи і катастрофи. Їхня влада – це стомлюючі безглузді мітинги, гризня під високою трибуною і дерибан постів і портфелів Їхня влада – це постійне свавілля, беззаконня і нахабна і відкрита брехня - вірні слова, чи не так? Але їх за нашу багатостраждальну історію незалежної України можна сміливо примінити до кожної влади, перепрошую, клану що був біля керма держави. Адже роль будь якої політ партії – ВЛАДА, ВЛАДА і ще раз – НЕПОДІЛЬНА і ВСЕСИЛЬНА ВЛАДА. Так було, є і буде. І від цього нікуди не дінешся. Вірити, що бандити сидітимуть в тюрмах просто безглуздо. Хіба вони себе самі почнуть садити??? Смішно й водночас сумно.

А от щодо гасла «Звільнимо місто і країну від негідників», то мені особисто цікаво за якими критеріями будуть визначатися «негідники»? Чи буде як завжди – кто не с нами тот против нас? Такий підхід не новий і ще в жодному разі добра людям та й країні не приніс.

Повертаючись до самого мітингу, якщо,повторюсь, його можна таким назвати, то зібралося на нього біля 50 чоловік хоча задекларували організатори аж 1000! Чи то нашим людям не цікаво подивитися на столичних політиків, які тільки й перед виборами заїжджають у наш Хмільник. Чи просто людям вже набридло «вставати з колін» піднімаючи до небес нових «вождів народних мас». Скоріш за все набридло. Та все ж прийдуть вибори й нам підсунуть обирати когось із них чи то за косу, чи за вулики, чи за кулаки й фєню, чи за посмішку з Голівуду ... А в результаті обдурять знову нашого мужика й на наступні вибори привезуть новий рух. І так, як по колу – кінця не видно. Бо вони дійсно, як вареники –тряси їх не тряси - вони завжди в маслі та ще й з шкварочками.