В ГУМАНІТАРНОМУ ХАБІ «МУРАШНИК» ОБГОВОРИЛИ МОЖЛИВІСТЬ ЗАЛУЧЕННЯ ВПО ДО СУСПІЛЬНО КОРИСНИХ РОБІТ

В ГУМАНІТАРНОМУ ХАБІ «МУРАШНИК» ОБГОВОРИЛИ МОЖЛИВІСТЬ ЗАЛУЧЕННЯ ВПО ДО СУСПІЛЬНО КОРИСНИХ РОБІТ
17.01.2024
В гуманітарному хабі «Мурашник», з ініціативи Хмільницької філії Вінницького обласного центру зайнятості та громадської організації «ПРАВО», відбулася дискусія щодо залучення внутрішньо переміщених осіб до суспільно корисних робіт, які будуть оплачуватися за рахунок державного бюджету.

Участь в заході взяли внутрішньо переміщені особи, волонтери гуманітарного хабу «Мурашник», представники громадськості, а також начальник Хмільницької філії Вінницького обласного центру зайнятості Юрій Шевченко та керівник громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.



Під час заходу Юрій Шевченко розповів про програму залучення осіб до суспільно корисних робіт, а також відповів на всі питання присутніх.

Якщо виконавчий комітет Хмільницької міської ради визначить громадську організацію «ПРАВО» замовником суспільно корисних робіт, виконання яких здійснюється на об’єктах в Хмільницькій міській територіальній громаді, то вона зможе залучати внутрішньо переміщених осіб до виконання таких робіт на платній основі.