В ХМІЛЬНИКУ 191 ОСОБІ НАДАЛИ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ З ПОРУШЕННЯМ ЗАКОНОДАВСТВА

В ХМІЛЬНИКУ 191 ОСОБІ НАДАЛИ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ З ПОРУШЕННЯМ ЗАКОНОДАВСТВА
23.05.2016
124В Хмільнику 191 особі надали земельні ділянки з порушенням законодавства. До такого висновку дійшла Державна інспекція сільського господарства України, яка здійснювала перевірку діяльності Хмільницької міської ради щодо виділення земельних ділянок під індивідуальну забудову в 2011-2012 роках.

На думку фахівців Інспекції, Хмільницькою міською радою, при виділенні земельних ділянок під індивідуальну забудову між вулицями Комарова та Жданова (перейменовано на Північну), між вулицями Пирогова – Жданова, а також між вулицями Садовського – Автодромна, було порушено 8 статей Земельного кодексу та 3 статті Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Загалом мова йде про передачу у власність понад 23 га земель міста.

ScanScan0001Scan0002

От такий ось несподіваний поворот отримала справа про передачу у власність земель в так званій «промисловій зоні», на незаконність якої вказували свого часу висновки тимчасової депутатської комісії, яку створили депутати минулої каденції. Як поведуть себе депутати теперішньої каденції в цій ситуації, а також які наслідки будуть для громадян, які отримали землі на вказаних масивах – наразі невідомо. Також невідомо, які наслідки будуть для посадових осіб, які підписували містобудівну документацію при передачі земельних ділянок у власність, а також для керівника ПП «Хмільникземпроект», яке розробляло містобудівну документацію.

Наразі з впевненістю можна сказати лише про те, що якщо справа дійде до суду, то нас чекатиме ще багато сюрпризів.