В ХМІЛЬНИКУ «БАЗАРНИКИ» ЗНОВУ ВЛАШТУВАЛИ «РОЗБОРКИ» В МІСЬКІЙ РАДІ

В ХМІЛЬНИКУ «БАЗАРНИКИ» ЗНОВУ ВЛАШТУВАЛИ «РОЗБОРКИ» В МІСЬКІЙ РАДІ
02.11.2012
Підприємці, які працюють на базарчику в центрі Хмільника, відвідали позачергову сесію Хмільницької міської ради. Після закриття сесії посадовцям міської ради та міському голові довелося витримати шалений тиск з боку підприємців. Як стверджують очевидці, гамір стояв такий, що було чутно аж на четвертий поверх, хоча сесія традиційно відбувалася на другому…

Невдоволення підприємців були викликані діями міської влади та ветеринарної служби, яку очолює син міського голови. Відповідно до їх позиції, на ринку в центрі міста, можуть зникнути ряди, на яких здійснюється торгівля продовольчими товарами. Позиція влади полягає в тому, що на ринку відсутні елементарні санітарні умови, яких необхідно дотримуватися при торгівлі продуктами.

Як стверджують очевидці, під час бурхливих обговорень, міський голова Василь Грушко заявив, що все одно базарчику в центрі Хмільника не буде.

Це вже не перший випадок, коли підприємці змушені вдаватися до таких дій. Свого часу міський голова Василь Грушко так прокоментував ситуацію з базарчиком:

«З тим ринком проблеми відколи він існує. Він у низовині, каналізація засмітилася, а чистити її нема кому, бо частина у приватних руках. На ринку антисанітарія, скрізь сміття, туалет у жахливому стані. Договора з підприємцями підписані до 2015, але вже цього року будемо ініціювати розірвання договорів. Підприємців переведемо на інші ринки. Тут хочемо збудувати торгівельно-розважальний комплекс».

Тоді така заява міського голови викликали невдоволення в підприємців і вони вирішили відвідати сесію міської ради. Як наслідок – депутати відхилили ініціативу щодо розгляду питання про можливе розірвання угоди з орендарем території на якій розміщено торгові точки.