В ХМІЛЬНИКУ ДЕПУТАТИ НЕ ДОСИДІЛИ ДО КІНЦЯ ЗАСІДАННЯ

В ХМІЛЬНИКУ ДЕПУТАТИ НЕ ДОСИДІЛИ ДО КІНЦЯ ЗАСІДАННЯ
03.12.2014
moe-lico_45076204_orig_Ми вже неодноразово піднімали питання про незадовільне відвідування пленарних засідань депутатами Хмільницької міської ради. Також це питання обговорювалося і самими депутатами. Але, не зважаючи на це, депутати й надалі продовжують прогулювати.

Ось як поставилися депутати до своїх обов’язків під час останнього пленарного засідання міської ради. Пропонуємо цитату з Офіційного сайту міської ради:

«27 листопада 2014 року місцеві обранці зібрались на чергове 66 пленарне засідання міської ради з метою обговорення та ухвалення необхідних для життєдіяльності територіальної громади міста Хмільника питань. На сесію із 40 діючих депутатів прибули 30. Слід зауважити, що на кінець пленарного засідання кількість депутатів, присутніх у залі, становила 24 чол».

Тобто, спочатку були відсутні 10 міських обранців, а під кінець засідання сесійну залу покинуло ще 6 депутатів. Таким чином на закінчення сесії були відсутні 16 обранців – 40% від загального складу.

На нашу думку громада має право знати своїх «героїв», тому на ім’я міського голови буде направлено запит на інформацію з проханням надати список депутатів, які були відсутні на момент закриття 66 сесії міської ради.