В ХМІЛЬНИКУ ДЕПУТАТИ «ЗІРВАЛИ» ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

В ХМІЛЬНИКУ ДЕПУТАТИ «ЗІРВАЛИ» ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ
27.06.2013



yokСьогодні в Хмільнику відбулося пленарне засідання Хмільницької міської ради. Але через принципову позицію депутатів воно було зірване.


На початку засідання депутати запропонували внести до порядку денного, причому першим, питання про звіт комісії, яка досліджувала питання невідповідності рішень міської ради тим, які озвучувалися на сесії…


Після висловлення аргументів «ЗА» та «ПРОТИ», питання внесення звіту до порядку денного все ж таки поставили на голосування. Але така ініціатива не отримала підтримки депутатів – «ЗА» проголосувало лише 19 обранців.


Після цього, за ініціативи депутатів, міський голова оголосив 5 хвилину перерву. Але це не виправило ситуації і було оголошено, що депутати від БЮТ та окремі депутати з Партії регіонів в знак незгоди з тим, що питання не буде включено до порядку денного, покинули сесійне засідання.


Після цього в залі залишилося тільки 20 депутатів і це стало причиною того, що пленарне засідання було закрите. Таким чином не було розглянуто жодного питання порядку денного. Як розвиватимуться події далі – невідомо…