В ХМІЛЬНИКУ ГОВОРИЛИ ПРО ФОРМУВАННЯ СПРИЯТЛИВОГО БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩА

В ХМІЛЬНИКУ ГОВОРИЛИ ПРО ФОРМУВАННЯ СПРИЯТЛИВОГО БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩА
16.08.2016
ВIMG_20160816_151501 Хмільнику відбулася експертна зустріч в рамках засідання робочої групи з питань перегляду регуляторних актів. Участь в засіданні взяли члени робочої групи та експерти громадської організації «ПРАВО».

Під час зустрічі було обговорено регуляторні акти, які потребують внесення змін та доповнень, а також озвучено ідеї щодо покращення бізнес-середовища в місті Хмільнику. Серед інших, зокрема, обговорювалися питання розробки графічної частини правил благоустрою, формування реєстру комунального майна, яке може бути передане в оренду, визначення та оприлюднення місць, де можна встановити тимчасову споруду для ведення підприємницької діяльності, а також розробки схеми розміщення зовнішньої реклами в місті Хмільнику.

IMG_20160816_151402

Варто зазначити, що засідання робочої групи відбулося в рамках спільного проекту громадської організації «ПРАВО» та виконавчого комітету Хмільницької міської ради, який реалізується в рамках Програми «Лідерство в економічному врядуванні» (USAID ЛЕВ), за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Метою проекту є доопрацювання (вдосконалення) Дорожньої карти розвитку малого та середнього підприємництва для зменшення регуляторних бар’єрів та покращення бізнес-середовища для МСП в місті Хмільнику Вінницької області.

IMG_20160816_151441