В ХМІЛЬНИКУ ГРОМАДСЬКА РАДА ПРОДОВЖУЄ СВОЮ РОБОТУ

В ХМІЛЬНИКУ ГРОМАДСЬКА РАДА ПРОДОВЖУЄ СВОЮ РОБОТУ
07.04.2015
100_1271Сьогодні відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради, на яке окрім 8 членів дорадчо-консультативного органу, прийшли заступник міського голови Сергій П'ятківський, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Андрій Барабан, завідувач сектору внутрішньої політики міської ради Наталя Мазур, в.о. начальника управління ЖКГ та КВ міської ради Віталій Джула, начальник відділу ЖКГ та КВ Леонід Валігура.

На розгляд громадської ради виносилося три питання, перше з яких носило інформативний характер та стосувалося, зокрема, Положення про громадську раду.

Під час розгляду другого питання “Про пропозиції до плану роботи громадської ради на 2015 рік”, було обговорено та затверджено план роботи громадської ради.

100_1269

Відтак упродовж цього року члени громадської ради планують провести ряд громадських експертиз, засідань “круглих столів”, провести навчання для посадовців міської ради і т.д. Також було обговорено питання щодо врахування виконавчим комітетом міської ради пропозицій від громадської ради.

100_1270