В ХМІЛЬНИКУ ХОЧУТЬ ВСТАНОВИТИ ПЛАТУ ЗА ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ, НЕ ВСТАНОВИВШИ ПОПЕРЕДНЬО ТАРИФ НА ЙОГО ВИВЕЗЕННЯ

В ХМІЛЬНИКУ ХОЧУТЬ ВСТАНОВИТИ ПЛАТУ ЗА ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ, НЕ ВСТАНОВИВШИ ПОПЕРЕДНЬО ТАРИФ НА ЙОГО ВИВЕЗЕННЯ
28.03.2013
yokВиконавчий комітет Хмільницької міської ради має намір встановити плату за вивезення сміття, не встановивши попередньо тариф на його вивезення. Про це попереджала громадська рада, але пропозиції встановити тариф на вивезення сміття виконавчий комітет має намір відхилити, причому не пояснюючи причин.

Відповідний проект рішення розміщено на Офіційному сайті міста Хмільника.

Також виконавчий комітет Хмільницької міської ради не збирається пристати на пропозицію громадської ради створити робочу групу, яка мала б дослідити питання формування тарифу у відповідності до норми, яка передбачає, що послуга з вивезення побутових відходів може бути визначена, згідно з рішенням органу місцевого самоврядування, як окрема комунальна послуга (такому разі тариф на послуги визначався без урахування витрат з вивезення побутових відходів).

Варто зазначити, що громадською радою при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради було напрацьовано 4 пропозиції, які стосувалися забезпечення діяльності громадської ради, ситуації з переповненими класами в Хмільницьких школах, створення в Хмільнику Центру підтримки підприємництва та, власне – підняття плати за комунальні послуги. Всі пропозиції громадської ради мають намір відхилити…