В ХМІЛЬНИКУ МІСЬКА ВЛАДА ЗНОВУ ПОГРОЖУЄ ВЛАСНИКАМ ГАРАЖІВ

В ХМІЛЬНИКУ МІСЬКА ВЛАДА ЗНОВУ ПОГРОЖУЄ ВЛАСНИКАМ ГАРАЖІВ
25.04.2013



Міська влада Хмільника знову погрожує знести самовільно збудовані гаражі. На Офіційному сайті міста Хмільника з’явилося оголошення, в якому власників гаражів просять про наступне: «Просимо надати до управління архітектури та містобудування міської ради (каб.207) та сектору регулювання земельних відносин міської ради (каб. 205) інформацію щодо стану технічної документації зі встановлення тимчасових збірно-розбірних гаражів».


Також в оголошенні зазначається, що «у випадку ненадання зазначеної інформації буде розглядатись питання щодо демонтажу самовільно встановлених гаражів».


Варто зазначити, що це вже не перша ініціатива міської влади щодо врегулювання питання з замовільно збудованими гаражами. Свого часу міська влада зверталася до власників з пропозицією легалізувати самобуди.


Цікаво, що свого часу експерти громадської організації «ПРАВО» провели антикорупційну громадську експертизу проекту положення про встановлення в місті збірно-розбірних гаражів, яким передбачалася і процедура демонтажу самочинно встановлених гаражів. Але саме Положення затверджене не було, тобто процедура демонтажу відсутня…