В ХМІЛЬНИКУ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗВІТУВАВ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ

В ХМІЛЬНИКУ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗВІТУВАВ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ
09.06.2016
31Хмільницький міський голова Сергій Редчик прозвітував перед депутатами про діяльність виконавчих органів міської ради.

Як повідомляє Офіційний сайт міста Хмільника, у своїй звітній промові очільник міста детально охарактеризував результати діяльності пріоритетних галузей муніципального розвитку: бюджету, економіки, житлово-комунального господарства, містобудування, земельних ресурсів, освіти, спорту та соціального захисту населення.
Окремий акцент міський голова зробив на таких актуальних темах, як об’єднання громад, законодавчих новаціях в управлінні багатоквартирними будинками, а також зорієнтував на проблематику із утриманням місцевих професійно-технічних навчальних закладів коштом бюджету.
Окремо міський голова наголосив на кадровій проблемі, що має місце у системі місцевого самоврядування Хмільника, зазначивши, що на сьогодні залишаються вакантними тринадцять посад, на окремі з яких взагалі немає претендентів або ж претенденти не відповідають вимогам конкурсів.

Як все відбувалося, а також перебіг пленарного засідання, яке продовжилося після звіту міського голови, можна побачити тут: