В ХМІЛЬНИКУ ОБГОВОРЮВАЛИ ПРІОРИТЕТИ ДІЯЛЬНОСТІ ПОЛІЦІЇ

В ХМІЛЬНИКУ ОБГОВОРЮВАЛИ ПРІОРИТЕТИ ДІЯЛЬНОСТІ ПОЛІЦІЇ
14.04.2017
В Хмільнику, в конференц-залі Хмільницької міської ради, відбулося громадське обговорення пріоритетів діяльності поліції в місті.

Участь в заході взяли представники управлінь та відділів міської ради, представники поліції, органів самоорганізації населення, громадськості, ЗМІ, а також експерти громадської організації «ПРАВО».



Під час заходу пані Олена Черній презентувала присутнім попередні результати проведення фокус-групових досліджень, акцентувавши увагу на проблемних питаннях діяльності поліції в місті Хмільнику.



Після презентації учасники обговорили результати дослідження, спробували визначити подальші шляхи налагодження комунікації між поліцією, міською владою та громадськістю, а також про подальші заходи, які планується реалізувати в рамках проекту.





Громадське обговорення відбулося в рамках реалізації проекту «Формування безпечного середовища: спільна справа поліції та громади», що виконується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницьким відділом поліції Головного управління національної поліції у Вінницькій області та Хмільницькою міською радою в рамках програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Метою проекту є формування сталих зв’язків між поліцією, міською владою та громадськістю в місті Хмільнику для впровадження підзвітності поліції, встановлення та підтримання правопорядку, попередження злочинності, розвитку безпечного середовища в громаді.