В ХМІЛЬНИКУ ОБГОВОРЮВАТИМУТЬ МЕТОДОЛОГІЮ ПРОВЕДЕННЯ АНТИКОРУПЦІЙНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ

В ХМІЛЬНИКУ ОБГОВОРЮВАТИМУТЬ МЕТОДОЛОГІЮ ПРОВЕДЕННЯ АНТИКОРУПЦІЙНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ
26.11.2012
Громадська організація «ПРАВО» запрошує всіх зацікавлених взяти участь в засіданні «круглого столу», під час якого буде обговорено методологію проведення антикорупційної громадської експертизи проектів нормативно-правових актів.

Захід відбудеться в четвер, 29 листопада, в приміщенні Хмільницької районної бібліотеки для дорослих. Початок заходу об 11.00.

Під час заходу буде представлено досвід громадської організації «ПРАВО» щодо проведення антикорупційної експертизи проектів нормативно-правових актів, а також обговорено пілотну Методологію проведення такої експертизи, яку було розроблено Коаліцією неурядових організацій в складі Творчого об’єднання «ТОРО» - Transparency International Ukraine (Кіровоград), Центру громадської адвокатури (Львів), Центру політико-правових реформ (Київ) та Інституту прикладних гуманітарних досліджень (Харків).

Засідання «круглого столу» відбудеться в рамках проекту громадської організації «ПРАВО» «Антикорупційна громадська експертиза: перші кроки в малих громадах», який було підтримано Коаліцією, за фінансового сприяння Програми розвитку ООН в Україні.