В ХМІЛЬНИКУ ПІДВОДИЛИ ПІДСУМКИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ

В ХМІЛЬНИКУ ПІДВОДИЛИ ПІДСУМКИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ
30.10.2013
imagesВ Хмільнику обговорювали результати реалізації проекту, спрямованого на поширення досвіду громадської організації «ПРАВО» щодо представлення групових інтересів у відносинах з органами місцевого самоврядування.

Під час заходу було зазначено, що його реалізація викликала велику зацікавленість серед представників інститутів громадянського суспільства з невеликих міст України. Для участі в навчанні було подано понад 50 заявок.

Керівник проекту Ольга Брига зазначила, що в рамках проекту було проведено навчання для 15 представників з невеликих міст України зі всіх її регіонів.

Зокрема вона зазначила, що в рамках семінару було розглянуті питання нормативно-правового забезпечення проведення громадської експертизи та громадської антикорупційної експертизи на рівні місцевого самоврядування в невеликих містах, а також діяльності громадських рад.

Варто зазначити, що під час обговорення було висловлено пропозицію щодо поширення досвіду громадської організації право на інші громади Вінниччини, зокрема через проведення навчання як для представників інститутів громадянського суспільства – так і для представників органів місцевого самоврядування області.

Для довідки:

Проект громадської організації «ПРАВО» «Поширення досвіду представлення групових інтересів у відносинах з органами місцевого самоврядування», який виконувався за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».