В ХМІЛЬНИКУ ПОЧАЛИ «ВИЛАЗИТИ БОКОМ» МЕТОДИ ХАЗЯЙНУВАННЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ ВЛАДИ

В ХМІЛЬНИКУ ПОЧАЛИ «ВИЛАЗИТИ БОКОМ» МЕТОДИ ХАЗЯЙНУВАННЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ ВЛАДИ
10.12.2015
100_4634В Хмільнику почали «вилазити боком» методи хазяйнування попередньої влади – на думку мешканців вулиці Пушкіна їх вулицю ремонтують без врахування потреб самих мешканців.

Вони, зокрема, вважають, що після проведення ремонту тротуару ним буде важко пересуватися, зокрема, людям похилого віку та громадянам з дитячими візками. Також такий підхід в проведенні капітального ремонту та облаштування тротуару суттєво утруднить й життя самим мешканцям вулиці – в окремих випадках не передбачено під’їзд до будинковолодінь.

100_4629100_4632100_4636

На думку мешканців таке сталося через поспіх в ремонті дороги, який був зумовлений місцевими виборами – міська влада намагалася якнайшвидше провести ремонт, щоб отримати додаткові дивіденди напередодні виборів.

Мешканці вулиці Пушкіна вважають, що до такого стану речей призвела байдужість та непрофесіоналізм посадових осіб управління ЖКГ та КВ міської ради, які, як замовники проектної документації, мали всі повноваження втрутитися в ситуацію та виправити всі недопрацювання ще на етапі розробки та затвердження проектно-кошторисної документації.

Але цього зроблено не було і мешканці були змушені звернутися до міського голови Сергія Редчика з проханням втрутитися в ситуацію. В своєму зверненні мешканці просять облаштувати тротуар на рівні того, що був до реконструкції, ліквідувати зелену зону між тротуаром та огорожею, а також зробити ширшим сам тротуар.

ст.1

Наразі невідомо, які дії будуть вчинені новою міською владою, хоча варто зазначити, що вже були проведені консультації за участю мешканців вулиці, посадовців управління ЖКГ та КВ міської ради, представником підрядної організації та заступником міського голови паном Юрієм Костюком.