В ХМІЛЬНИКУ ПОТРЕБИ ДОТРИМУВАТИСЯ ЗАКОНУ В СФЕРІ ОСВІТИ НЕМАЄ?

В ХМІЛЬНИКУ ПОТРЕБИ ДОТРИМУВАТИСЯ ЗАКОНУ В СФЕРІ ОСВІТИ НЕМАЄ?
18.03.2013
vopross67Виконавчий комітет Хмільницької міської ради має намір відхилити пропозиції громадської ради щодо внесення змін до рішення, наслідком прийняття якого може бути подальше формування в школах міста класів, в яких навчається 40 і більше учнів.

Відповідний проект рішення розмістив Офіційний сайт міста Хмільника.

В самому проекті рішення сказано, що відхилити пропозиції громадської ради виконавчий комітет вирішив, «розглянувши лист управління освіти міської ради від 04.03.2013р. за №238».

Ми вирішили дізнатися, що ж то за такий «лист управління освіти», і на імя міського голови було направлено запит на інформацію. Сьогодні надійшла відповідь:

від 04.03.2013р. вих. № 238 Секретарю міської ради,

першому заступнику


міського голови


Дреженкову П.О.


 

На Ваше доручення від 26.02.2013р. управління освіти Хмільницької міської ради повідомляє наступне.

Враховуючи затверджений бюджет на функціонування закладів освіти міста на 2013 рік та те, що зміст заходів «Дорожньої карти по забезпеченню економного використання бюджетних коштів на утримання середніх загальноосвітніх шкіл міста у 2013 році» не суперечить ст. 14 Закону України «Про загальну середню освіту», управління освіти міської ради не вбачає необхідності вносити зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 17 січня 2013р. № 25 «Про затвердження «дорожніх карт» по забезпеченню економного використання бюджетних коштів на утримання дошкільних навчальних закладів, середніх загальноосвітніх шкіл та ЦДЮТ міста у 2013р.».

Начальник управління освіти

міської ради Коведа Г.І.

Нагадуємо: пропозиція громадської ради стосувалася конкретизації, що в Хмільнику мережа класів має формуватися не більше, як 30 учнів в одному класі…