В ХМІЛЬНИКУ ПРАВОВІ КОНСУЛЬТАНТИ ОБГОВОРЮВАЛИ ПРОБЛЕМИ НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ В СІЛЬСЬКИХ ГРОМАДАХ

В ХМІЛЬНИКУ ПРАВОВІ КОНСУЛЬТАНТИ ОБГОВОРЮВАЛИ ПРОБЛЕМИ НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ В СІЛЬСЬКИХ ГРОМАДАХ
13.03.2017
Сьогодні громадською організацією «ПРАВО» було проведено засідання «круглого столу» за участю правових консультантів, які працюють в сільських громадах Хмільницького району.

Предметом обговорення стали проблемні питання в діяльності правових консультантів, які перешкоджають їх ефективній діяльності та забезпеченню сільського населення якісною правовою допомогою.

Під час засідання керівник громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох ознайомив учасників «круглого столу» з заходами, які буде реалізовано в рамках проекту «Безоплатна правова допомога в Хмільницькому районі: посилюємо правові можливості громад», зокрема, акцентувавши увагу на навчальних заходах, які буде проведено в рамках проекту.

Після цього правові консультанти, під час групової роботи, визначили проблемні питання, які виникають в їх діяльності, а також обговорили можливі шляхи їх вирішення.





Підсумовуючи зустріч, керівник громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох зазначив, що напрацьовані матеріали будуть проаналізовані та стануть основою для районної програми забезпечення населення правовою допомогою. В подальшому подібні заходи будуть проведенні з сільськими головами, а також, у вигляді індивідуальних консультацій, з працівниками Хмільницького бюро правової допомоги.



Варто зазначити, що проект «Безоплатна правова допомога в Хмільницькому районі: посилюємо правові можливості громад» реалізовується громадською організацією «ПРАВО», в партнерстві з Хмільницькою районною радою та Хмільницьким бюро правової допомоги, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».