В ХМІЛЬНИКУ ПРЕЗЕНТУВАЛИ КОНКУРС «СМІЛИВІ ГРАНТИ 2:0»

В ХМІЛЬНИКУ ПРЕЗЕНТУВАЛИ КОНКУРС «СМІЛИВІ ГРАНТИ 2:0»
30.05.2023
Розпочато прийом заявок на участь в конкурсі мінігрантів «Сміливі гранти 2:0». Нещодавно в гуманітарному хабі «Мурашник» відбулася презентація цього конкурсу для групи, яка зараз проходить навчання з написання проєктів.

Конкурс презентував представник агропромхолдингу Astarta-Kyiv Сергій Панаскевич, який розповів про умови конкурсу, цільову групу, яка може взяти в ньому участь, про максимальну суму, яку можна отримати на розвиток власної справи, а також про саму програму, яка включає навчальний блок, менторський супровід та, власне, конкурс мінігрантів на започаткування чи підтримку власної справи.



Для довідки.

Конкурс «Сміливі гранти 2:0» спрямований на фінансову підтримку осіб, які мають бажання започаткували або розвинути власну справу.

Хто може брати участь у конкурсі:

  • безробітні жінки та чоловіки віком від 20-55 років, які мають бізнес-ідею та готові до її реалізації


Перевага надається учасникам, що належать до категорій: внутрішньо переміщені особи, родини військовослужбовців, люди з інвалідністю, жінки, що постраждали від домашнього та гендерно обумовленого насильства.

  • жінки та чоловіки віком від 20-55 років, які мають досвід підприємницької діяльності (щонайменше, 3 міс., до оголошення конкурсу, мають зареєстрований ФОП, ТОВ), зареєстровані/перереєстровані на підконтрольній Україні, території.


Перевага надаватиметься мікропідприємствам (ФОП, ТОВ), що мають на меті, в рамках конкурсу, створити додаткове робоче місце для вразливих категорій населення, зокрема для: внутрішньо переміщених осіб, родин військовослужбовців, людей з інвалідністю, жінок, що постраждали від домашнього та гендерно обумовленого насильства.

  • ветерани-військовослужбовці жінки та чоловіки віком від 20-55 років, які мають бізнес-ідею та готові до її реалізації


Важливо! Брати участь у проєкті можуть жителі територіальних громад Полтавської, Хмельницької та Вінницької, Харківської, Херсонської, Тернопільської, Житомирської, Чернігівської областей. Перш ніж заповнювати анкету, переконайся, що твоя громада є учасником!

Тривалість заповнення анкети — до 30 хвилин. Ця анкета зберігає відповіді, тож ти можеш заповнити її у зручний для тебе час, зберігши це посилання https://docs.google.com/forms/d/1pD3VfYTQR5NvKvlMzRaBDHlfLlGRvPHaEvVObWPVnrw/edit
Технічний вебінар пройде 5.06.2023, о 10:00:
https://us02web.zoom.us/j/86371763738?pwd=VlJaeVF0eGNxTmk3cC9TanVJbEZTQT09

Проєкт реалізується Raiffeisen Bank - Aval, спільно з агропромхолдингом Astarta-Kyiv, благодійним фондом Благодійний фонд "Повір у себе" , Дія.Бізнес Полтава та CO «Light of Hope»/БО «Світло надії».