В ХМІЛЬНИКУ ПИТАННЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ЛІФТІВ ДОСЛІДЖУВАТИМЕ ДЕПУТАТСЬКА КОМІСІЯ

В ХМІЛЬНИКУ ПИТАННЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ЛІФТІВ ДОСЛІДЖУВАТИМЕ ДЕПУТАТСЬКА КОМІСІЯ
04.04.2013
photoПід час пленарного засідання Хмільницької міської ради було створено депутатську комісію, яка має на меті дослідити питання проведення капітального ремонту ліфтів в багатоквартирних будинках міста.

З такою пропозицію до депутата Сергія Гуцалюка звернулися представники чотирьох багатоквартирних будинків, в яких зупинено ліфти.

На думку мешканців. при розробленні проектно-кошторисної документації, роботи, які мали б бути виконані на підставі угоди з обслуговуючою організацією в рамках технічного обслуговування та поточного ремонту, фактично не проводилися на протязі тривалого часу, а потім були віднесені до капітального ремонту. Таким чином є підозра, що мешканці платили за ненадані послуги, а тепер від них вимагають внести ще й 30% вартості ремонту.

Свого часу це питання піднімалося на позачерговому засіданні громадської ради при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради, яка рекомендувала виконкому зобов’язати управління ЖКГ та КВ міської ради проаналізувати ситуацію з виконанням договірних зобов’язань підрядника по обслуговуванню ліфтів в багатоквартирних будинках м. Хмільника за договорами, укладеними між КП «Хмільницька ЖЕК» та ТОВ «Інвар-Вінн» за весь період їх співпраці.