В ХМІЛЬНИКУ СФОРМОВАНО НОВИЙ СКЛАД ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ

В ХМІЛЬНИКУ СФОРМОВАНО НОВИЙ СКЛАД ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ
19.02.2015
13Сьогодні відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при виконкомі міської ради. Участь в них взяли представники інститутів громадянського суспільства:

Громадське формування з охорони громадського порядку у м. Хмільнику та Хмільницькому районі «Народна самооборона» – Микола Клименюк;

Хмільницька міська ГО «Жест любові» – Тарас Носальський;

Хмільницький міський осередок МГО «Україна-Польща-Німеччина» – Людмила Мазур; Хмільницька міська молодіжна ГО «Молодіжна рада» – Віталій Дорох;

Хмільницька районна ГО «ПРАВО» – Олександр Вознюк;

Вуличний комітет вулиці Робітничої – Олександр Ніжельський;

ГО «Районна Федерація футболу – Віктор Гричанюк;

Будинковий комітет будинку №21 по вулиці Лисенка – Володимир Плахотнюк.

Через ряд об’єктивних причин ще троє представників інститутів громадянського суспільства, які подали документи для участі в громадській раді при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради, не змогли взяти участь в засіданні. А саме:

голова вуличного комітету вулиці 276 Стрілецької дивізії – Тетяна Шевчук,

голова Хмільницької міської ГО «Центр підтримки та розвитку підприємництва Тарас Коваль

голова Хмільницької міської молодіжної ГО «Військово-історичний клуб «Срібна Вежа» Сергій Бялківський.

Першочергово було заслухано звіт ініціативної групи щодо прийому документів від громадських організацій та звіт голови громадської ради минулої каденції Олександра Ніжельського. Далі, згідно з порядком денним, було встановлено граничну чисельність представників громадськості у складі новоутвореної громадської ради. Згідно з поданими документами їх – одинадцять. Також було обрано керівний склад громадської ради на період 2015-2017 роки.

Очільником дорадчо-консультативного органу став Віктор Гричанюк, його заступником було обрано Олександра Ніжельського, а секретарем ради стала Людмила Мазур.

В процесі обговорення члени нової громадської ради визначилися з переліком важливих питань, що планується винести на розгляд на наступне засідання, яке відбудеться 26 лютого о 17 год. в конференц-залі міської ради.