В ХМІЛЬНИКУ СТАЛОСЯ ДТП… З ВИНИ КОМУНАЛЬНИКІВ?

В ХМІЛЬНИКУ СТАЛОСЯ ДТП… З ВИНИ КОМУНАЛЬНИКІВ?
25.01.2013
2Нещодавно, по вулиці Фрунзе, в місті Хмільнику сталося ДТП. Водій, намагаючись уникнути зіткнення з пішоходом, спробував його об'їхати, проте машину викинуло з льодової колії на опору електромережі.
На думку водія це сталося через незадовільний стан дорожнього покриття. За відсутності належного догляду та прибирання снігу, на дорозі утворилася колія.
Після ДТП на місце пригоди прибули правоохоронці, які склали на водія протокол про адміністративне порушення правил дорожнього руху.
Згідно вищевказаному протоколу водій, керуючи автомобілем, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості, що призвело до зіткнення з електроопрою, чим порушив п. 13.1 ПДР за що відповідальність передбачена ст.. 124 КУпАП. Проте такий висновок, на думку водія не має під собою ніяких підстав.
http://www.youtube.com/watch?v=ej2aR3rFV6E&feature=player_detailpage
Водій має намір позиватися до балансоутримувача догори по вулиці Фрунзе з вимогою компенсувати вартість ремонту автомобіля. За попередніми підрахунками вартість лише запчастин, не враховуючи ремонтних робіт. складає близько 5000 грн.

267