В ХМІЛЬНИКУ ВІДБУВСЯ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ

В ХМІЛЬНИКУ ВІДБУВСЯ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ
14.12.2014
1_5Захід було проведено з метою знайомства, обміну досвідом між молодіжними організаціями, шкільним самоврядуванням та налагодження співпраці між ними.

Участь в заходів взяв міський голова Василь Грушко. Звертаючись до учасників форуму, Василь Грушко наголосив на важливості формування в місті молодіжного руху. Міський голова закликав молодих людей займати активну життєву позицію та запевнив, що керівництво міста готове вислухати усі пропозиції та підтримати ініціативи.

Окрім міського голови участь в форумі взяли представники виконавчих органів міської ради, представник облдержадміністрації, а також найактивніші представники молоді, керівники, активісти молодіжних громадських об’єднань, благодійних фондів, які працюють з молоддю, а саме: Вінницький благодійний фонд «Подільська громада», Хмільницька міська громадська організація «Народне Віче», благодійний фонд «Вільне життя», Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ», громадська організація «Об’єднані ініціативи Арт лайф» м. Хмільник, Вінницький підлітковий клуб «Універ», громадська організація «ПРАВО», правозахисна дитяча організація «Вінницькі омбудсмени», консультативно-дорадчі органи при міському голові м. Вінниці та м. Хмільника «Молодіжна рада», представники учнівського самоврядування навчальних закладів міста, Вінницький тур-клуб «Бедняжки», Хмільницька міська молодіжна громадська організація «Військово-історичний клуб «Срібна вежа», Вінницька національна скаутська організація України «Пласт».

1_1

1_2

Основною робочою частиною форуму були презентації молодіжних громадських об’єднань. Після завершення форуму учасники продовжили спілкування та обмінялися координатами для подальшої співпраці.

1_6

1_3

Варто зазначити, що під час форуму, за вагомий внесок у реалізацію державної молодіжної політики у Вінницькій області, розвиток та підтримку молодіжного руху в місті та ініціативність відділу у справах сім’ї та молоді Хмільницької міської ради було вручено подяку від управління у справах сім»ї, молоді та спорту ОДА.