В ХМІЛЬНИКУ ВЛАДА КИНУЛА ОСББ НАПРИЗВОЛЯЩЕ?

В ХМІЛЬНИКУ ВЛАДА КИНУЛА ОСББ НАПРИЗВОЛЯЩЕ?
16.03.2013
duliaВлада Хмільника кинула ОСББ міста напризволяще – такий висновок напрошується після виступу керівника ОСББ «Сім’я» Андрія Аврамчука під час наради, яка відбулася в залі засідань міської ради.

«Я довго мовчав, але в мене накипіло…», - зазначив в своєму виступі Андрій Сергійович.

Зокрема він наголосив, що новостворене ОСББ, яке він очолює, не отримало, попри щирі обіцянки міських очільників, жодної копійки на здійснення першого капітального ремонту будинку після передачі його на баланс ОСББ. Більше того: мешканці, за свої кошти виготовили проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт даху й передали її до міськвиконкому, де вона таємничим чином пропала. А коштує вона 10 000 гривень…

Також очільник ОСББ підняв питання необґрунтованих вимог з боку міської влади щодо зобов’язань прибирати територію, яка фактично ОСББ не належить.

Нагадаємо, що створення в місті ОСББ було чи не головним пунктом передвиборної програми діючого мера Василя Грушка. Неодноразово Василь Пилипович наголошував на всебічному сприянні в створенні ОСББ, - свого часу була навіть прийнята відповідна міська програма.

Після того оберти навколо питання «побудинкової ОСББзації» в Хмільнику були дещо зниженні, а коли було затверджене Положення про участь коштів міського бюджету в першому капітальному ремонті будинків після передачі їх на баланс ОСББ стало зрозуміло, що дії міської влади сильно розходяться з словами.

Більше того – відповідна програма сприяння створенню в місті ОСББ навіть не увійшла до переліку міських програм, які будуть реалізовуватися в 2013 році.