В ХМІЛЬНИКУ ВЛАШТУЮТЬ «ЗООПАРК»

В ХМІЛЬНИКУ ВЛАШТУЮТЬ «ЗООПАРК»
27.03.2013
KurkaГуси, індики, карликові кури, голуби та кролі у центрі курортного Хмільника, згодом будуть представлені птахівниками-аматорами.

Поблизу приміщення Хмільницької міської ради незабаром можна буде придбати кролів, голубів, індиків, карликових курей та гусей. Як повідомляє Офіційний сайт міста Хмільника, виставка-ярмарок відбудеться о 9-й годині 6 квітня з метою «залучення громадськості до проблем захисту тварин та птахів, формування різностороннього уявлення про світ пернатих та ссавців, розвиток позитивно-емоційного ставлення до природи рідного краю».

У заході візьмуть участь понад півсотні птахівників-аматорів з Хмільника, району та сусідніх областей. Усім присутнім обіцяють безкоштовно надати консультації щодо придбання та утримання птиці та кролів у домашніх умовах та продемонструвати птахів та кролів різних видів і порід.

Подібні виставки такого масштабу у місті-курорті проходять не часто. Тож сподіваємось погодні умови покращаться й сприятимуть проведенню виставки, а захід сподобається хмільничанам та гостям міста.