В ХМІЛЬНИКУ ЗРОБИЛИ ЗНАЧНИЙ КРОК ДО СТВОРЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО КЛАСТЕРУ – відбулося навчання для представників підприємницького середовища

В ХМІЛЬНИКУ ЗРОБИЛИ ЗНАЧНИЙ КРОК ДО СТВОРЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО КЛАСТЕРУ – відбулося навчання для представників підприємницького середовища
07.12.2020
В Хмільнику відбувся тренінг «Переваги кластерних ініціатив». Організатором навчання є Інформаційно-туристичний центр, а в якості тренера виступив експерт громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.



Участь в заході взяли представники підприємницького середовища міста, а також особи, які мають намір відкрити власну справу.

В перший день навчання учасники та учасниці ознайомилися з перебігом реалізації проекту «Нова сучасна модель розвитку туристично-курортного міста», а також розібралися в тому, що таке кластер та проаналізували приклади успішних туристичних кластерів в Україні.



Другий день розпочався з запитань учасників, на які вони отримали вичерпні відповіді. Після цього присутні мали можливість попрацювати в групах та розібратися з питанням «Навіщо туристичний кластер в Хмільнику?» та проаналізували нашу громаду з метою визначення потенційних учасників туристичного кластеру.



Впродовж практичної роботи було напрацьовано план дій щодо створення туристичного кластеру в Хмільнику, який стане дорожньою картою, що містить конкретні заходи та конкретні очікувані результати.

Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Нова сучасна модель розвитку туристично-курортного міста», який реалізується ГО «Туристично-оздоровча Україна» у партнерстві з Хмільницькою міською радою та ГО “ПРАВО” за підтримки Проекту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС).