В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПОЧАЛИ РОЗРОБЛЯТИ ВЕЛОМАРШРУТИ

В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПОЧАЛИ РОЗРОБЛЯТИ ВЕЛОМАРШРУТИ
09.06.2023
В гуманітарному хабі «Мурашник» відбулося засідання «круглого столу», під час якого присутні визначалися з мотивацією потенційних учасників велоподорожей, а також з цікавими туристичними об’єктами на території Хмільницької громади, які потенційно можуть увійти до веломаршрутів.

Участь в заході взяли місцеві жителі, а також внутрішньо переміщені особи.



В список цікавинок потрапили 26 об'єктів, серед яких і цілющі криниці, і закинуті села, гарні краєвиди, а також пам’ятки архітектури.

Беручи за основу зібрану інформацію, організатори планують сформувати оптимальні веломаршрути нашої громади, з урахуванням мотивації потенційних учасників та учасниць, наявності цікавинок та складності шляху. Напрацьовані маршрути будуть представлені під час другого круглого столу, тож слідкуйте за нашими анонсами.



Захід відбувся в рамках реалізації проєкту «Хмільник на педалях», який реалізується ініціативною групою ВПО міста Хмільник за підтримки Громадська організація "Право" в партнерстві з Гуманітарний хаб "Мурашник" і фінансується UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується ГО Крим_ SOS.