В МІСЬКОМУ ПАРКУ МОЖУТЬ З’ЯВИТИСЯ ВУЛИЧНІ ЗАРЯДКИ ДЛЯ ГАДЖЕТІВ ТА БЕЗКОШТОВНИЙ Wi-Fi

В МІСЬКОМУ ПАРКУ МОЖУТЬ З’ЯВИТИСЯ ВУЛИЧНІ ЗАРЯДКИ ДЛЯ ГАДЖЕТІВ ТА БЕЗКОШТОВНИЙ Wi-Fi
20.11.2018
Сьогодні відбулося засідання комітету з впровадження проекту ПРОМІС, який розглянув ситуацію, що склалася під час реалізації проекту «Хмільник туристичний: робимо перші кроки».



Справа в тому, що одним з заходів проекту було встановлення на маршрутних таксі міста систем, які б дозволили автоматизувати оголошення зупинок, а також налагодити систему моніторингу руху пасажирського транспорту.



На жаль, міськвиконком не дійшов згоди з перевізником щодо встановлення та збереження обладнання. Тому було прийняте рішення відмовитися від реалізації цього заходу і обговорити ситуацію, що склалася, під час засідання комітету з впровадження проекту ПРОМІС.



Члени комітету одностайно пристали на пропозицію щодо використання коштів, які було передбачено на систему моніторингу та оголошення зупинок пасажирського транспорту на встановлення в міському парку ім.. Шевченка обладнання, яке дозволить заряджати мобільні пристрої від сонячних батарей, а також покриє безкоштовним Wi-Fi всю територію міського парку.



Тепер слово за проектом ПРОМІС: якщо такі витрати буде дозволено та внесено зміни в змістовну частину проекту та його бюджет, то незабаром громадська організація «ПРАВО», яка є виконавцем проекту «Хмільник туристичний: робимо перші кроки», закупить необхідне обладнання.



Захід відбувся в рамках проекту «Хмільник туристичний: робимо перші кроки», що реалізується Хмільницькою міською радою, в партнерстві з громадською організацією «ПРАВО» за фінансування Уряду Канади через Фонд підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС).



Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.