В СЕЛІ ЖДАНІВКА ВІДБУВСЯ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР

В СЕЛІ ЖДАНІВКА ВІДБУВСЯ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР
07.12.2011
З нагоди святкування 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму та Дня місцевого самоврядування 3-4 грудня в районі відбулося футбольне свято.

Відкрили змагання місцеві гравці - "Артеміда" грала проти "Євро тепла". Порадувати гравцям зі Жданівки свої вболівальників не вдалося 2:10.

Далі команда "ДЮСШ" з рахунком 5:1 перемогла ще одного футбольного дебютанта нашого краю - команду "Roma".

"Візит" помірявся силами із "Форсажем" - 8:4.

Справжньою окрасою футбольного вечора стала гра між "Металістом" та "Астартою" - в "двобої" зійшлись молодь та ветерани "Радону". В результаті безкомпромісної та видовищної гри молодість взяла верх - 7:6.

На завершення 1-го дня змагань ще зіграли "Євро тепло" - "Дюсш" 8:7 та "Roma" "Артеміда" 6:5.

Наступного дня команда з села В.Митник подолала "Форсаж" 7:4, "Альянс" с.Скаржинці не встояв від натиску "Металіста" 3:6, "Євро тепло" отримало третю групову перемогу перемігши команду "Roma" 4:2, в другому своєму матчі "Візит" переміг у с. В.Митник 7:2 і на завершення групової частини турніру зіграли "Астарта" з "Альянсом" 7:4.

Відповідно до попереднього жеребкування в 1/2 фіналу спочатку зустрічались гравці "ДЮСШ" та "Візиту". В цій грі вихованці "ДЮСШ" зазнали поразки з рахунком 1:7.

Інший півфінал звів "Євро тепло" з "Металістом". Удача в цьому протистоянні була на боці команди "Євро тепло", яка і перемогла - 6:3.

В матчі за 3-є місце остаточний результат гри визначався в серії післяматчевих ударів, які краще пробили "металюги" - "Металіст" - "ДЮСШ" 5:5 (3:2 п.).

В фіналі, де зустрілися "Євро тепло" та "Візит", одразу ініціативу перехопили хмільничани, довівши загальний рахунок матчу до 11:3

В результаті змагань, продемонструвавши змістовну та результативну гру, 1 місце здобула команда "Євро тепло" м.Хмільник, гравці якої отримали кубок, дипломи та відповідні медалі від організаторів змагання: відділу у справах сім’ї, молоді та спорту (начальник – Ігор Червінський), футбольного клубу "Радон" та районної молодіжної громадської організації "Молоді регіони" (керівник – Віктор Гричанюк).

Друге місце посіли гравці команди "Візит" з села Соколова, 3-є - "Металіст" м.Хмільник. Призери змагань теж були нагороджені медалями та дипломами.

Організатори змагань висловили щиру вдячність керівництву району в особі голови райдержадміністрації Олегу Томашуку, голові районної ради Василю Чмелюку, а також директору Жданівської СЗШ І-ІІІ ст. Наталії Лучицькій та директору спортивної школи с.Жданівка Анатолію Істюнькіну за сприяння та підтримку в проведенні змагань. Також слова вдячності звучали на адресу суддів, які обслуговували матчі: Віктор Мар'євич, Олександр Козяр, Олександр Вознюк та Сергій Мар''євич.



Сьогоднішнє зростання рядів сподвижників фізичної культури і спорту, зокрема футболу, – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення.

Загально відомо, що заняття спортом удосконалюють не лише тіло, але й дух – виховують мужність, наполегливість, гартують волю і характер.

Адже ще в свій час римський поет Ювенал відзначав «В здоровому тілі здоровий дух».

Саме тому підтримка фізкультурного руху, розвиток професійного спорту є основою політики районної влади, яка робить й буде робити все необхідне, щоб зберегти і розвинути мережу нинішніх закладів фізкультури і спорту, покращити їх фінансування.

Автор: В.Гричанюк