В управлінні освіти Хмільника виявлено фінансових порушень на загальну суму понад 57 тисяч гривень

В управлінні освіти Хмільника виявлено фінансових порушень на загальну суму понад 57 тисяч гривень
30.07.2012
Порушення були виявлені Вінницькою держфінінспекцією за результатами ревізії фінансово-господарської діяльності управління освіти. Таку інформацію містить проект рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради, яке було розміщено на Офіційному сайті міста Хмільника. В ньому, зокрема, говориться про таке:

За період, що ревізувався, виявлено фінансових порушень на загальну суму 57.3 тис.грн. Зокрема:

- встановлено нецільове використання коштів міського бюджету на суму 6 тис.грн, при проведенні робіт по заміні теплотраси в ДНЗ №5.

- в результаті недотримання вимог нормативно-правових актів щодо оплати праці зайво нараховано доходів працівникам в сумі 5.6 тис.грн, та недоплочено заробітної плати в сумі 7.7 тис.грн.

- внаслідок завищення бази для обчислення соціальних внесків та незаконної виплати заробітної плати, зайво нараховано та перераховано внесків до державних цільових фондів на суму 9.5 тис.грн.

- відсутність належного контролю за виконанням підрядних робіт по реконструкції приміщення ДНЗ №3 спричинило матеріальну шкоду на суму 22.1 тис.грн.

Ревізії підлягав період з 1.01.2010 року по 31 грудня 2011 року.

В проекті рішення зазначено, що виконавчий комітет має намір посилити постійний контроль за дотриманням бюджетного законодавства на всіх стадіях бюджетного процесу.