«В ЄДНОСТІ – НАША СИЛА!» - в Хмільнику відбувся молодіжний форум

«В ЄДНОСТІ – НАША СИЛА!» - в Хмільнику відбувся молодіжний форум
14.08.2023
До Дня молоді, в гуманітарному хабі «Мурашник», відбувся молодіжний форум під назвою «В єдності наша сила». Захід мав на меті об’єднати зусилля та напрацювати план заходів в сфері молодіжної політики у Хмільницькій міській територіальній громаді, а ще - посилити партнерство молоді та виконавчих органів Хмільницької міської ради у вирішенні питань молодіжного напрямку.



У заході взяла участь молодь старостинських округів Хмільницької міської територіальної громади, працівники управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, активна молодь м. Хмільника.

На початку заходу було окреслено проблеми, які існують в молодіжному середовищі громади, зокрема, що стосується взаємодії між молоддю та органами влади.

Після цього, під керівництвом досвідчених модераторів, присутні шукали відповіді на питання, які не дають можливості налагодити тісну співпрацю між молоддю громади та місцевою владою.



Після плідної роботи в групах, модератори презентували напрацювання, а всі присутні мали можливість доповнити презентації, а також поставити питання.

В подальшому вся інформація буде проаналізована фахівцями громадської організації «ПРАВО» та управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради з метою розробки та реалізації заходів, які максимально відповідають запитам молоді нашої громади.



Захід відбувся завдяки партнерству управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради та громадської організації «ПРАВО».