«ВАРТО НЕВІДКЛАДНО ПОДБАТИ ПРО ПОКРАЩЕННЯ СТАНУ ДОРІГ» - зазначив заступник голови ОДА

«ВАРТО НЕВІДКЛАДНО ПОДБАТИ ПРО ПОКРАЩЕННЯ СТАНУ ДОРІГ» - зазначив заступник голови ОДА
19.04.2015
__________1369386443«Варто невідкладно подбати про покращення стану доріг» - зазначив заступник голови Вінницької облдержадміністрації Василь Броварник під час виїзної наради з питань перевірки стану виконання заходів із благоустрою територій, яка відбулася в конференц-залі Хмільницької міської ради.

Про це повідомляє VINNYTSIApesspoint.

«Варто невідкладно подбати про покращення стану доріг,бо місто не заслуговує на такі дороги, необхідно врегулювати питання із полігоном для складування твердих побутових відходів, реалізовувати систему контролю за порушенням правил благоустрою, а також зосереджено працювати над застосуванням альтернативних видів палива в бюджетних установах. Важливо максимально провести роботи по переведенню підприємств, установ на альтернативні види палива. Вже зараз заготовити тверде паливо, максимально до кінця літа», - наголосив Василь Броварник.

Варто зазначити, що питання ремонту доріг досить гостро стоїть для Хмільника: попри незадовільний стан багатьох з них, ремонти відбуваються з порушенням законодавства.

Свого часу прокуратурою було виявлено порушення законодавства у сфері державних закупівель, які вчинили посадові особи Хмільницької міської ради, під час проведення процедури закупівель робіт на ремонт автомобільних доріг у м. Хмільнику.