ВІД ГРОМАДСЬКОГО ФОРУМУ ХМІЛЬНИЧЧИНИ ВИМАГАЮТЬ СПРОСТУВАННЯ НЕДОСТОВІРНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

ВІД ГРОМАДСЬКОГО ФОРУМУ ХМІЛЬНИЧЧИНИ ВИМАГАЮТЬ СПРОСТУВАННЯ НЕДОСТОВІРНОЇ ІНФОРМАЦІЇ
06.03.2014

LogoНа електронну (!!!) пошту громадської організації «ПРАВО», надійшов лист, відправлений з електронної адреси Хмільницької міської ради, з проханням спростувати недостовірну інформацію, яку було розміщено на Громадському форумі Хмільниччини.


Лист має вихідний номер (№02-12/318 від 06.03.2014 р.) та мав би бути підписаний В.о. міського голови, керуючим справами виконкому міської ради Андрієм Барабаном.

Ми окремо, при нагоді, проведемо лікбез для пана Андрія Барабана щодо можливості листування між юридичними особами в такий спосіб, а також щодо незрозумілих вимог до керівника організації, яка не є власником інформаційного ресурсу, а також щодо дотримання процедури розгляду звернень, які надійшли до міської ради. Зараз обмежимося публікацією самого листа:

Шановний Віталію Володимировичу!


До міської ради 04.03.2014 р. надійшло звернення від окремих депутатів міської ради, які не були присутні 02.03.2014 р. на зібранні у міській раді, з вимогою спростувати неправдиву інформацію, розміщену на Громадському форумі Хмільниччини.

Через недотримання ініціаторами скликання позачергової сесії 02.03.2014 р., а саме координатором депутатської групи «Громадянська варта», процедурних норм щодо скликання сесій, передбачених Регламентом міської ради 6 скликання, захід був окреслений депутатами як зібрання, а не позачергова сесія міської ради.

Зважаючи на те, що розпорядження міського голови про проведення позачергової сесії 02.03.2014 р. не приймалося, звинувачення на адресу окремих депутатів як таких, що не з’явилися на позачергову сесії міської ради, є безпідставними.

Враховуючи вищевикладене, прошу спростувати розміщену на Громадському форумі Хмільниччини неправдиву інформацію щодо відсутності 02.03.2014 р. окремих депутатів на позачерговій сесії міської ради.

Навіть зважаючи на повну відсутність правових підстав для формулювання подібних вимог у пана Барабана, ми не бажаємо нагнітати конфлікт і тому виконуємо прохання керуючого містом.

Зважаючи на вимогу та роз’яснення, які було викладено в листі, просимо вибачення і зазначаємо, що окремі депутати міської ради проігнорували саме зібрання депутатів, а не позачергову сесію.

Також, керуючись нагодою, публікуємо список тих депутатів, які проігнорували зібрання депутатів Хмільницької міської ради, яке відбулося 2 березня 2014 року:

  1. Бабюк М.М. – причина невідома;

  2. Барабаш М.В. – причина невідома;

  3. Бойко О.В. – причина невідома;

  4. Бонсевич Д.С. – причина невідома;

  5. Денисюк Л.А. – причина невідома;

  6. Каленіченко С.В. – причина невідома;

  7. Короліщук В.С. – причина невідома;

  8. Кубряк О.В. – причина невідома;

  9. Реп’ях О.А. – причина невідома;

  10. Сташко В.М. – причина невідома;

  11. Терещенко В.А. – причина невідома;

  12. Щербина А.П. – причина невідома;


Також були відсутніми депутати, які, в телефонному режимі, пояснили свою відсутність таким чином:

  1. Брильянт О.В. – хворіє;

  2. Владика С. М. – хворіє;

  3. Галаченко В.В. – відрядження;

  4. Грушко В.В. – за сімейними обставинами;

  5. Дреженков П.О – відрядження;

  6. Дубчак С.П. – відрядження;

  7. Король С.А. – відрядження;

  8. Котик О.М. – відрядження;

  9. Подольський Л.І. – відрядження.