Відеоспостереження за хмільничанами все ж таки запровадять?

Відеоспостереження за хмільничанами все ж таки запровадять?
30.05.2012
Ще в 2010 році, Хмільницькою міською радою була затверджена Єдина комплексна правоохоронна програма м. Хмільника на 2010–2014 роки, якою було передбачено виділення з міського бюджету коштів на встановлення в місті відеоспостереження. Таким чином міська влада, спільно з правоохоронними органами, планували збільшити відсоток оперативного розкриття злочинів на 6-8%. Про це свого часу повідомляв Громадський Форум Хмільниччини: http://pravongo.org/v-hmilnyku-mayut-namir-vprovadyty-video-sposterezhennya-za-meshkantsyamy-mista%E2%80%A6/

Закупити необхідне обладнання планувалося в 2011 році.

Нещодавно на Офіційному сайті міста з’явилася інформація, що до Єдиної комплексної правоохоронної програми мають намір внести зміни, «перекинувши» таким чином «Придбання та встановлення в місцях масового перебування громадян та поблизу особливо важливих об’єктів систем відео спостереження для організацій дистанційного контролю за ними підрозділами міліції» на 2012 рік.

Якщо зміни до програми будуть затвердженні, то зявиться шанс, що до кінця 2012 року в Хмільнику справді зявиться відео спостереження «в місцях масового перебування громадян та поблизу особливо важливих об’єктів».